Slide background
Slide background

Van Oorsprong tot Toekomst!

Karel van Bennekom
Slide background

Desem, laat de natuur voor je werken!

Ton Deegenaars
Slide background

Bourgondische genieten van onze
authentieke broodspecialiteiten!

Ad Joosten
Slide background

Spelt, graan uit het verleden,
smakelijk brood van het heden!

Ben Pelster

Vrienden maak je met
Bak Speciaal Cornuit

Hans Blom
Slide background

Van A naar Bak Speciaal!

Jan van Dijk

Ouderwets genieten, dat kan met:
Emmer Oerkoren!

Peter Timmer
Slide background

Biologisch brood,
een keuze voor heerlijk natuurlijk!

Daniëlle van Bennekom
Slide background

Easybreak, ons verantwoorde tussendoortje!

Meja de Graaf
Slide background

Creatief met Bak Speciaal specialiteiten!

Karoline van den Brink

Organisatie

Bak Speciaal is een toekomstgerichte partner van onderscheidende bakkerijgrondstoffen, die door overdracht en het delen van meesterschap met eerlijk en inspirerende producten de bewuste consument laat genieten van specialiteiten met karakter.

 

Mede door het maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt gerealiseerd dat de bakkerijsector op kwalitatief hoogstaand niveau natuurlijke en eerlijke producten wordt aangeboden. Dit zal de kwaliteit van de markt, door uitwisseling van kennis en vakmanschap, en de kwaliteit van het leven optimaliseren op een eerlijke wijze.

 

Firma Bak Speciaal is sinds september 2000 werkzaam op de Nederlandse markt. Onze producten zijn ontwikkeld en bereid in Zwitserland en voldoen aan de Zwitserse en EU-kwaliteitsnormen. Onze producten hebben een goede smaak, zijn lang mals, hebben een hoge tolerantie en een toegevoegde waarde.

 

Eén van de tegenwoordig veel gevraagde producten is Desembrood. Desembrood is rijk aan calcium en ijzer, lang mals en houdbaar. Desembrood is uiterst geschikt is voor mensen die geen gist, melkderivaten of dierlijke vetten mogen hebben. Maar wat een feit/gegeven is, is dat desembrood simpelweg gewoon lekker, luxe brood is, vol van smaak, in een handomdraai (af) te bakken en in nog eens vele variaties verkrijgbaar. Kortom gezond en lekker gaan uitstekend samen.

 

Onze adviseurs staan klaar om u meer over onze producten te vertellen en u het een en ander te laten proeven. Het team van Bak Speciaal adviseurs heeft inmiddels jarenlange ervaring in en rond de bakkerij. Wij staan zowel tijdens als na de verkoop van onze producten klaar met onze adviezen. Onze adviseurs adviseren u niet alleen over de inzet en bereiding van onze producten, maar tevens of uw machines en ovens op de juiste wijze zijn toegerust en ingesteld om onze producten op een juiste wijze te verwerken. Wij willen u graag, naast de levering van onze producten, dienstverlening op maat aanbieden. U kunt met vragen en/of opmerkingen altijd rechtstreeks een beroep op ons doen.