11
jun

Nieuw in ons assortiment : DEEGENAAR Focaccia

DEEGENAAR Focaccia: Geluksgevoel in een broodje !

Focaccia is een Italiaans brood. Door de toevoeging van ongeraffineerd natuurlijk zeezout is het brood zonder beleg of met een beetje olijfolie al fantastisch lekker.

 

DEEGENAAR Focaccia valt onder onze nieuwe lijn : DEEGENAAR tijd voor smaak. DEEGENAAR tijd voor smaak is hét alternatief voor vers! Een win-win situatie voor bakker en consument.

 

Vers brood is natuurlijk het summum voor elke bakker en iedere consument. Maar als tijd en personeel beperkt zijn, is koel-vers een perfect alternatief. En soms zelfs beter! De bakker kan overdag of op een rustig tijdstip de voorraad produceren. De degen kunnen daarna zo in de vriezer. De koel-vers producten zijn lang houdbaar. In de vriezer 4 maanden, in de koeling 48 uur. De koel-vers producten zijn gemakkelijk te verwerken. Het brood kan in de winkel worden afgebakken. De consument kan het bakproces op die manier mee beleven. De geur van dit vers gebakken brood kan écht niemand weer staan. Het brood heeft een fantastische smaak en kwaliteit. Juist wanneer het deeg en de ingrediënten de tijd krijgen om te fermenteren, krijgt het brood een volle, rijke smaak. Ook is het brood op deze manier goed voor de spijsvertering van de consument. Een win-win situatie dus.

 

Voor het bestellen van of vragen over deze nieuwe specialiteit kunt u contact opnemen met uw baktechnisch adviseur of via een mail naar info@bakspeciaal.nl