2
mrt

Nieuw in ons assortiment: Bak Speciaal Douceur

Bak Speciaal Douceur is een exclusieve E-nummervrije melange voor het vervaardigen van luxe zachte brood en broodjes specialiteiten met een licht zoetige smaak. Met Bak Speciaal Douceur kunt u in een handomdraai een heerlijke variatie toevoegen aan uw Paasassortiment. In deze originele vorm, versiert met een abrikoos en suikerparels, is dit recept een onmisbare aanvulling op de brunchtafel van al uw klanten.

 

Douceur betekent geschenk en dat is precies hoe je de producten beleeft die met Bak Speciaal Douceur zijn bereid. Iedere hap is als een cadeautje; zo zijdezacht, zo rijk van smaak en ongekend luchtig. Bak Speciaal Douceur heeft een eenvoudig receptuur en is hiermee dus zeer gebruiksvriendelijk. De melkbestanddelen en het boterconcentraat in de melange zorgen voor een optimale zachtheid en een fantastische rijke smaak van het broodje.

 

Om kennis te maken met dit fantastische product krijgt u, zolang de voorraad strekt, bij Bak Speciaal Douceur een steker in de vorm van een ei. Hiermee kunt u dit heerlijke paasei op ambachtelijke manier bereiden voor uw klanten. Ook na de Paasdagen kunt u zoete broodjes blijven bakken met deze melange. Onze baktechnische adviseurs zullen u graag van dienst zijn om eenĀ  mooi assortiment met dit product voor u samen te stellen.