11
jan

Bak Speciaal LowCarb breekbrood

Samen op weg naar een succesvol 2018 met Bak Speciaal receptvariaties.

 

Afgelopen jaar hebben wij veel vragen vanuit de markt gekregen om receptvariaties van onze mooie en smaakvolle specialiteiten. Daarom hebben wij besloten om dit jaar daar bijzondere aandacht aan te besteden. We starten 2018 met een receptvariatie van de Bak Speciaal LowCarb. Naast het normale grootbrood kunt u ook heerlijke baquettes, crackers, kleinbrood en breekbrood vervaardigen met de LowCarb melange van Bak Speciaal.

 

Bak Speciaal LowCarb is een zeer smaakvol koolhydraatarm brood, rijk aan eiwitten en mineralen. Dankzij een uitgekiend receptuur bevat Bak Speciaal LowCarb een eiwitpercentage van 26%. Het koolhydraatgehalte is slechts 7,4%. Daarom wordt dit brood door diverse dieetprogramma’s aanbevolen en past het uitstekend in de actuele tijdsgeest, waarin de consument steeds bewuster wordt van het belang van gebalanceerde voedingswaarden. Omdat Bak Speciaal LowCarb zeer rijk is aan zaden, blijft de inname van vezels in balans. Deze specialiteit houdt de bloedsuikerspiegel stabiel en is daardoor ook zeer geschikt voor suikerpatiĆ«nten. Bovendien is deze melange lactose- en E-nummervrij.

 

De recepturen van deze nieuwe receptvariaties kunt u opvragen bij uw baktechnisch adviseur van Bak Speciaal of via info@bakspeciaal.nl